Agis zorgverzekeringen

agis zorgverzekeringenAgis zorgverzekeringen behoort met 1,23 miljoen klanten en ruim 1.400 medewerkers tot één van de grote zorgverzekeraars in Nederland. Hiermee neemt Agis zorgverzekeringen een belangrijke positie in binnen de Nederlandse gezondheidszorg. In januari 2008 is Agis zorgverzekeringen gefuseerd met Achmea.

Missie Agis Zorgverzekeringen
Agis zorgverzekeringen is een ondernemende zorgverzekeraar. Een vertegenwoordiger en gids voor onze klanten. Hun belang is onze drijfveer. Voor onze zorgaanbieders zijn we een betrouwbare partner. Samen met hen verzekeren we onze klanten de toegang tot op maat gesneden zorg van een goede kwaliteit.

Kernwaarden
Agis zorgverzekeringen haalt altijd het maximale uit de zorg. Dat uit zich in gedrevenheid van Agis om zorg te verbeteren, en in vertrouwen bij de doelgroep dat Agis betere zorg biedt.

Agis. De Zorgverbeteraar.
Agis zorgverzekeringen wil haar klanten de beste zorg bieden. Daarom werkt Agis samen met zorgaanbieders aan verbeteringen in de zorg, waar mogelijk. Door een goede kennis van haar verzorgingsgebied weet Agis als geen ander de weg in ziekenhuizen, zorgcentra en thuiszorgorganisaties. Als specialist in zorgverzekeringen blijft Agis zich hard maken voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. Agis. De Zorgverbeteraar.

Bezoek de website van Agis Zorgverzekeringen