Gezond afvallen met Happy Weight

Happy WeightHappy Weight Personal is een nieuw en uniek programma dat u stap voor stap helpt af te vallen. Of het nu gaat om een paar kilootjes minder voor een kleiner kledingmaatje of om problematisch overgewicht, Happy Weight helpt!

Hoe gaat Happy Weight dat doen? Eigenlijk heel eenvoudig: door gezonder te leven. Géén wonderdieet maar een gezonde leefstijl. Dat is de beste basis voor een gezond gewicht en zorgt ervoor dat u slank wordt én blijft.

Happy Weight Personal is samengesteld door onder meer diëtistes en bewegingswetenschappers en uitgebreid succesvol getest in de praktijk. U leert op speelse wijze een ander eet- en beweegpatroon aan. In principe mag u alles eten. En u hoeft geen poeders, pillen, shakes of maaltijdvervangers te kopen. Er zijn geen verborgen kosten en vaak betaalt de verzekering mee.

Meer informatie over het Happy Weight Personal programma staat op de website van Happy Weight.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.