Video over doorbraakpijn bij kanker

Henk staat positief in het leven, hij heeft veel hobby’s, een lieve vrouw, maar ook kanker. Samen met zijn vrouw Maria slaat hij zich moedig door het intense ziekte proces heen. Soms besluiten ze samen om het even een dag niet te hebben over ziekte, pijn en kanker. Dan genieten ze van de mooie kant van het leven. Henk heeft dankzij medicatie weinig last van de pijn die komt kijken bij kanker.

Ook de doorbraakpijn, die soms in pieken heftig de kop op steekt kan hij gelukkig goed onderdrukken. Maar er zijn ook veel mensen die niet weten wat doorbraakpijn is. Zij dragen niet alleen hun ziekte, maar ook deze pijn. Deze video is bedoeld voor iedereen die niet weet wat oncologische doorbraakpijn is, want de kanker kan misschien niet weggenomen worden, maar leven met doorbraakpijn hoeft gelukkig niet.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.