Snel terecht voor hulp bij stoppen met roken in het BovenIJ Ziekenhuis

Stoppen met rokenDe rook-stop-poli van het BovenIJ ziekenhuis begeleidt mensen die willen stoppen met roken. Ga aan de slag met uw goede voornemen voor 2013 en stop nu met roken! U kunt snel terecht voor een afspraak.

Stoppen met roken blijft lastig. Roken is namelijk een lastige verslaving. Velen is het inmiddels toch gelukt om te stoppen. Voor sommigen kan professionele begeleiding net die extra steun in de rug bieden die ze nodig hebben. De longverpleegkundigen op de rook-stop-poli helpen u hier graag bij.

Ga nu aan de slag met uw goede voornemen voor 2013! Vraag uw huisarts om een verwijzing en maak een afspraak op de rook-stop-poli. U kunt op werkdagen een afspraak maken door te bellen met tel. 020-634 6292. Vertel er dan bij dat het om de rook-stop-poli gaat, want dit telefoonnummer wordt ook voor andere afspraken gebruikt.

Meer informatie vindt u op de pagina Rook-stop-polikliniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.