Succesvolle Zwanger.nl-app nu ook op Android

zwanger app androidDe succesvolle Zwanger.nl-app is nu ook beschikbaar voor Android. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan de vraag van veel zwangere vrouwen die teleurgesteld waren dat deze app niet op hun Android-telefoon te gebruiken was.

De app voorziet in de grote informatiebehoefte van zwangere vrouwen. De gebruiker kan er op elk moment terecht met vragen rondom de zwangerschap. Als je de uitgerekende datum invult biedt de groeikalender gepersonaliseerde informatie, zoals een dagelijkse tip en uitgebreide informatie over de voortgang van de zwangerschap en ontwikkeling van de baby. Daarnaast biedt de app antwoorden op de meest gestelde vragen, een checklist en een babynamenlijst.

Succesvol in zes landen
De Zwanger.nl-app voor iPhone wordt jaarlijks zo’n 15.000 keer gedownload door de 180.000 zwangere vrouwen die er ieder jaar in Nederland zijn. De iPhone-app is inmiddels in zes landen verschenen, ook in een Engelse versie. De smartphone markt is nog steeds groeiende en het aandeel van Android daarin is inmiddels groter dan iPhone. Het is daarom een logische stap om de Zwanger.nl-app ook beschikbaar te maken voor zwangere vrouwen met een Android-telefoon.

De Zwanger.nl-app is verkrijgbaar in de Play Store voor € 1,59.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.