Buik in Balans – Plasklachten

Maar liefst 1 op de 4 vrouwen in Nederland krijgt in haar leven te maken met ongewild urineverlies. Als je als vrouw last hebt van plasklachten kan dit veel onzekerheid met zich meebrengen. Sommigen vrouwen durven niet meer naar hun werk of gaan niet meer sporten. En als zij al de deur uitgaan zijn zij constant bezig om het vinden van de dichtstbijzijnde toilet. Gelukkig is er in heel veel gevallen een mogelijkheid om de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

In deze video vertelt gynaecoloog Jan-Paul Roovers over de verschillende vormen van incontinentie en geeft hij nuttig advies. Ook zien wij Mia Claus, die 22 jaar geleden plaskrachten kreeg. Na veel gesprekken bij de arts en verschillende operaties is zij sinds 12 jaar incontinentie vrij. Mia vertelt ons openhartig hoe zij hiermee om ging. Benieuwd hoe je iets kunt doen aan plasklachten? Bekijk dan nu de video!

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.