Allergie – Binnenhuisklimaat

Als je last hebt van astma of allergie , is het belangrijk om te zorgen voor een goed binnenhuisklimaat. Een goed verzorgd binnenhuisklimaat kan er voor zorgen dat je minder last hebt van niezen, hoesten of een benauwd gevoel.

In deze online video vertelt Allergoloog Hans de Groot hoe een allergie ontstaat en wat je zelf kan doen voor het juiste binnenhuisklimaat. Daarnaast zien we Faye, zij heeft astma. Zij voelt zich thuis dan ook het fijnst als het schoon is en ze stofzuigt minstens drie keer per week. Ook benieuwd hoe je het perfecte binnenhuisklimaat kunt creëren? Bekijk dan nu deze video!

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.