Zwangerschap – Borstvoeding, natuurlijk!

Borstvoeding is de meest natuurlijke en gezonde manier om je kindje mee te voeden. Zo beschermt het tegen ziektes en als je borstvoeding geeft zal je ook makkelijker weer op gewicht komen. Daarnaast zorgt het voor een enorme band tussen jou en je kindje. Redenen genoeg dus om te kiezen voor borstvoeding! Maar wanneer je er voor hebt gekozen om borstvoeding te geven kom je ook voor een heleboel vragen te staan. Borstvoeding geven is namelijk niet iets wat je binnen een dag leert, je zal het zeker de tijd moeten geven. Bekijk daarom deze online video ‘Borstvoeding, natuurlijk!’ en laat je informeren door kraamverzorgster, Wil Gerrits en het ervaringsverhaal van Moniek en Thijs.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.