Soundness App voor meer harmonie en balans tussen lichaam en geest

Soundness appSuccesvolle methode voor meer harmonie en balans tussen lichaam en geest
De bekende Amsterdamse therapeute Ida Leonard brengt 30 jaar praktijkervaring samen in een Iphone app. Nooit rust in je hoofd? Last van onverklaarbare pijn? Met Soundness leer je hoe je lichaam en geest kunt ontspannen door een combinatie van mindfulness, meditatie en klank. Volg de stem van Ida Leonhard, en ervaar hoe je met een training van vijf minuten per dag meer in harmonie met jezelf komt.

Ida Leonard
“Ik heb al meer dan dertig jaar een praktijk voor psychosomatische analyse. Pijn, functiestoornissen en andere lichamelijke klachten heb ik nooit alleen als symptomen kunnen zien, maar ook als een taal van het lichaam. Het lichaam verstaan, dat was mijn zoektocht.
In Soundness heb ik al mijn ervaringen gebundeld in een eenvoudige methode, waarbij lichaam en geest weer in balans komen. Tot nu toe werkte ik vanuit de beslotenheid van mijn praktijkkamer. Met Soundness kan ik opeens oneindig veel meer mensen met mijn methode kennis laten maken. Met Soundness kan je zelf aan het werk. Je beter voelen, je klachten verminderen en je eigen leven sturing geven.”

In balans met Soundness app
Als je uit balans bent, spreken hoofd en lichaam niet meer dezelfde taal. Je voelt je onrustig. Soundness brengt de geest tot rust en harmoniseert het lichaam. Door het maken van klanten maakt je lichaam gelukshormonen aan. Stress verdwijnt en je voelt een weldadige rust. Soundness maakt gebruik van technieken als meditatie en mindfulness, en van de vibratie van klank, zoals in de Nada Yoga. Wie last heeft van chronische pijnen en oorsuizen – tinnitus – heeft eveneens baat bij deze methode.

De Soundness App kost 4,99 euro en is beschikbaar in de AppStore.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.