WebTV – Vrouw en het hart – Ga voor een gezonde toekomst!

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk dat weten we in principe allemaal, maar weten we ook wat dat precies inhoudt? En houden we ons er ook allemaal aan? Iedereen heeft wel iets wat hij of zij zou willen veranderen. Door je leefwijze en je doen en laten in kaart te brengen weet je precies wat je zou kunnen veranderen of verbeteren. Door dit te doen verlaag je het risico op het krijgen van hart- en vaatziekten, diabetes en nierschade. Benieuwd naar wat jij eventueel zou willen of kunnen verbeteren? In de aflevering ‘Ga voor een gezonde toekomst!’ zal huisarts Rob Dijkstra vertellen wat de belangrijke aspecten van een gezonde leefstijl zijn.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.