WebTV – Seksuele gezondheid – Hiv en zwangerschap

Mannen en vrouwen kunnen er op zeker moment in hun leven mee te maken krijgen: een kinderwens. Maar wat als je geïnfecteerd bent met hiv? Gelukkig is het goed mogelijk voor mensen met hiv om een gezond kindje te krijgen. Helaas, heerst er in de samenleving nog een enorm taboe op het onderwerp hiv en zwangerschap. Er wordt vaak verondersteld dat vrouwen die geïnfecteerd zijn met hiv automatisch ook hun kind zullen infecteren. In de aflevering ‘Hiv en zwangerschap’ luisteren we naar het ontroerende verhaal van een seropositieve vrouw die twee kinderen heeft gekregen. En haalt infectiologe Claire van Nispen tot Pannerden hiv en zwangerschap uit de taboesfeer.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.