WebTV – Het Feestmaal – Kerst met Ramon Beuk

De feestdagen komen er aan en iedereen wil natuurlijk een mooi en exclusief hoofgerecht maken. Heb je nog geen idee wat je gaat koken met de feestdagen? En wil je wel een heerlijke maaltijd maken met niet al te veel poespas? Bekijk dan de aflevering ‘Kerst met Ramon Beuk’ waarin hij je laat zien hoe je in een handomdraai een prachtig hoofdgerecht kan maken. Het is niet ingewikkeld en je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan zodat je genoeg tijd hebt om met je gasten te genieten van een prachtige kerst!

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.