WebTV – Goede voornemens – Succesvol afvallen

Afvallen is voor veel mensen een goed voornemen, maar op gewicht blijven is minstens zo’n uitdaging. Om af te vallen is niet alleen het veranderen van je eetpatroon belangrijk, maar het aanpassen van je leefstijl is net zo bepalend om succesvol af te vallen en op gewicht blijven.

Een standaard koekje bij de thee of mayonaise bij het avondeten zijn gedragsgewoontes die je kunt doorbreken. Maar wat kan je nog meer doen om succesvol af te vallen en hoe blijf je op gewicht? In deze aflevering ‘Succesvol afvallen’ geeft personal coach Els Drenth – Lagerweij handige tips om af te vallen en om op gewicht te blijven en vertelt Yf Persoon hoe zij succesvol 25 kg is afgevallen.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.