Wereld Aids Nacht: aandacht voor hiv/aids in het nachtleven

Wereld Aids NachtZodra op donderdag 1 december, wereld aids dag, de zon onder gaat; brandt in Amsterdam het jaarlijkse Wereld Aids Nacht programma los. Zo’n tien toonaangevende clubs en poptempels schenken in hun programma die avond en nacht aandacht aan hiv en aids. Er zal ook geld worden ingezameld voor het Aids Fonds.

Zoals voorgaande jaren zal in Paradiso Lovedance worden georganiseerd. Onder het motto `A full night of extravaganza of stars & freaks’ is het mogelijk de voetjes van de vloer te dansen in drie verschillende zalen. Op de site van Lovedance staan de deelnemende artiesten.

De organisatie van Wereld Aids Nacht en Lovedance stelt het belangrijke onderwerp hiv/aids centraal. Zij doneren dan ook hun expertise, netwerk, bloed zweet en tranen voor het goede doel; ook artiesten, sterren en illustere onbekenden doen gratis mee. Alles om een zo spectaculair mogelijk programma neer te zetten en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor het Aids Fonds.

Bezoek www.wereldaidsnacht.nl voor alle details en koop snel je kaartjes.

[Aids Fonds]

 

CategorieënSOA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.