Drie dagen gratis hiv sneltest in Academisch ziekenhuis Maastricht

bloedtestDonderdag 1 december a.s. is het Wereld Aids Dag. In het kader daarvan bieden de Nederlandse aidscentra een anonieme, gratis hiv-sneltest aan. Op 30 november en 1 en 2 december kan men In Limburg hiervoor terecht in het Maastricht UMC+ / azM.

Rond Wereld Aids Dag 1 december 2011
Onderzoek laat zien dat ongeveer de helft van de mensen in Nederland die zijn geïnfecteerd met het HIV-virus, hiervan zelf niet op de hoogte is. Iedereen die denkt dat hij of zij in het verleden risico heeft gelopen op een infectie met het HIV virus, kan zich tijdens deze drie dagen discreet, anoniem, maar uitsluitend op afspraak op laten (snel)testen in het Maastrichtse ziekenhuis. Dat gebeurt op de polikliniek Interne Geneeskunde en de sneltest bestaat uit bloedafname via een vingerprik. De testuitslag is binnen 15 minuten bekend.

Afspraak maken? Tijdens kantooruren kan (anoniem) een afspraak voor een HIV-sneltest worden gemaakt via telefoonnummer 043-387 6154 of via email hivpoli@hotmail.nl
[Academisch ziekenhuis Maastricht]

CategorieënSOA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.