Loop mee tegen diabetes tijdens de ABN AMRO Singelloop Utrecht

Singelloop UtrechtOp zondag 25 september 2011 zal voor de 61e keer de ABN AMRO Singelloop Utrecht worden gehouden. Loop mee tegen diabetes!

Kies het Anne Fonds als het goede doel waar u voor wilt lopen. Al het opgehaalde geld komt ten goede aan onderzoek naar genezing van diabetes type 1. Een droom van Anne Hoogendoorn, bekend van The Voice of Holland, die sinds haar twaalfde diabetes heeft. Bijna alle jongeren met diabetes hebben te maken met diabetes type 1. Het Anne Fonds is onderdeel van het Diabetes Fonds.

Inschrijven kunt u doen door een e-mail te sturen naar singelloop@diabetesfonds.nl.
Vermeld in uw e-mail altijd de volgende gegevens:
– Voornaam
– Achternaam
– E-mailadres
– Geboortedatum
– Shirtmaat (S-M-L-XL)

Inschrijven is gratis, maar om mee te doen dient er per inschrijving minimaal € 150,00 aan sponsorgeld opgehaald te worden. Vraag bijvoorbeeld uw vrienden, familie of collega’s u te sponsoren. Op de website www.GeefSamen.nl kunnen uw sponsors uw steunen (belangrijk is dat zij bij opmerkingen uw naam vermelden).

Zelf niet lopen, maar wel steunen?
Mediq-ers en vrienden van Mediq rennen 10km op zondag 25 september in Utrecht voor het Anne Fonds. Op de website www.GeefSamen.nl kunt u deze actie steunen door een donatie te doen. Mediq steunt het Anne Fonds. Vanuit de maatschappelijke betrokkenheid van Mediq steunen ze projecten voor jongeren met diabetes.

Meer informatie over de ABN AMRO Singelloop Utrecht 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.