Derde editie iPad magazine over diabetes is nu verkrijgbaar

iPadIn dit zomernummer onder andere aandacht voor het pakken van een terrasje met diabetes, op vakantie gaan naar Malta, verschillende Diabetes App’s en het gebruik van iPad’s in de zorg.

DiabetesDigital Magazine is een uitgave van DoubleCheck en speciaal gemaakt voor de iPad. Het magazine maakt optimaal gebruik van de interactieve mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld vanuit artikelen direct door naar websites met relevante aanvullende informatie, zoals die van het Diabetes Fonds. In het magazine staan informatieve video’s, en het biedt de mogelijkheid om direct te reageren. Het magazine verschijnt tweemaandelijks en is in de App Store te vinden.

Download gratis de Free trial versie van DiabetesDigital.

Hoe werkt het?
Wanneer u de App hebt gedownload en bekijkt, raakt u het scherm helemaal onderin aan. Dan verschijnt een donkergrijze balk, met aan de linkerkant ‘BUY’. Wanneer u hier op klikt kunt u het volledige magazine kopen voor € 1,59 (de eerste week gratis!).
[Diabetes Fonds]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.