Aids Fonds op de Canal Parade 2011

AidsFondsOok dit jaar is het Aids Fonds van de partij bij de Canal Parade op zaterdag 6 augustus. Ze varen mee met twee boten met het thema aansluitend op de campagne: ‘Sluit hiv uit, niet de mensen met hiv‘ met dit jaar de focus op hiv op de werkvloer.

Verschillende beroepen worden uitgebeeld en werpen vragen op. Visagist en haarstylist Mari van de Ven werkt mee en test de reacties van de mensen langs de grachten met de vraag: ‘Zou ik je nog mogen stylen, als ik hiv-positief zou zijn?’.

Collectebootjes
Tevens varen ze mee met 4 collectebootjes om zoveel mogelijk geld op te halen én is er een sms campagne zodat de mensen die de collectebootjes hebben gemist via een sms bericht geld kunnen doneren.

Gay Pride
Gay Pride Amsterdam is hét jaarlijkse hoogtepunt voor gay Amsterdam. Dit jaar zal de Amsterdam gay pride plaatsvinden van 5 tot en met 7 augustus 2011. De wereldberoemde Canal Parade zal op zaterdag 6 augustus op de Amsterdamse grachten te zien zijn. Zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur varen de boten vanaf Westerdok over de Prinsengracht naar de Amstel en langs de Stopera. Waar zon 500.000 toeschouwers de Canal Parade vanaf de kant aanschouwen

CategorieënSOA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.