WebTV – BBQ – Aziatisch barbecueën

Wanneer je gaat barbecueën kom je al snel terecht bij hamburgers, worstjes en stokbrood met cocktailsaus. Maar er zijn ook talloze andere mogelijkheden om dit jaar eens een keer wat nieuws te proberen op de BBQ. Je kan je bijvoorbeeld laten inspireren door de Aziatische keuken, denk hierbij aan heerlijke Aziatische marinades, sauzen en specerijen. En serveer een keertje kroepoek in plaats van stokbrood. In deze Web TV aflevering laat BBQ kampioen van Nederland, Ralph de Kok samen met Aziatisch kookgek Han zien hoe je op een simpele manier kan barbecueën met een Aziatische twist. Eet smakelijk!

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.