WebTV – KNO – Gelukkig zonder stotteren

Angst om de telefoon aan te nemen, een presentatie te geven of simpel weg iemand aan te spreken in de kroeg? Dit zijn dagelijkse angsten voor een stotteraar. Naar schatting zijn er ongeveer 175.000 mensen in Nederland die stotteren, 80 procent daarvan is mannelijk en (maar) 20 procent is vrouwelijk.

In deze Web TV aflevering die over stotteren gaat komen drie ervaringsdeskundigen aan het woord. Ieder vertelt zijn of haar eigen ervaringen en methodes om van het stotteren af te komen. Het beviel ervaringsdeskundige Bernadet zo goed dat zij inmiddels stottertherapeut is geworden om zo andere stotteraars te helpen. Benieuwd hoe Bernadet dit doet? Kijk dan nu naar de Web TV aflevering ‘Gelukkig zonder stotteren.’

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.