Zorgkaart Nederland grootste waarderingssite

zorgverlenerZorgkaart Nederland is nu anderhalf jaar in de lucht. Zorgconsumenten vinden er informatie over zorgverleners. Ze kunnen er ook een oordeel geven over hun zorgverlener. Daar wordt gretig gebruik van gemaakt: met gemiddeld 450.000 bezoeken per maand is Zorgkaart Nederland de grootste waarderingssite van Nederland.

Krachten bundelen
De NPCF werkt voor Zorgkaart Nederland samen met uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum (BSL). Baardman: ‘Hiermee bundelen we de krachten. BSL heeft veel verstand van online uitgeefproducten en technische faciliteiten. Zij beschikken over alle gegevens over de zorg. Tot detailniveau, met een compleet overzicht van artsen per ziekenhuis. De NPCF bracht de klantwaarderingen in’.

Bezoek Zorgkaart Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.