WebTV – Vrouw en gezondheid – Overactieve Blaas

Een avondje op stap met je vrienden gaat vaak gepaard met drank. Maar na je tweede drankje voel je het al, je moet naar het toilet. Na een tijdje moet je echter weer en dat gaat zo alsmaar door. Het is erg vervelend want zo verlies je een groot deel van de gezelligheid omdat je constant naar dat ellendige toilet moet. De kans bestaat groot dat het gaat om een overactieve blaas, wat natuurlijk erg vervelend is.

In deze Web TV aflevering over de overactieve blaas uit de serie ‘Vrouw en gezondheid,’ praten we met een uroloog die de kijker uitlegt wat je hieraan kan doen en hoe je hier verstandig mee om kan gaan.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.