WebTV – Oog in beeld – Oogmetingen

Een grote waas voor je ogen en je ziet niet scherp meer. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan een opticien om je ogen te laten testen. Veel mensen denken dat elke oogmeting goed is, helaas is dit niet altijd het geval.

In de volgende Web TV aflevering:’ Oogmetingen’ uit de serie ‘Oog in beeld,’ gaan we in op het verschil tussen een opticien en een optometrist en hoe belangrijk het is om je ogen te laten meten door een gediplomeerd opticien of optometrist.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.