WebTV – Depressie

Iedereen loopt wel eens ergens tegen of ziet het even niet meer zitten. Dit zijn dood normale zaken. Echter als dit sombere gevoel langdurig blijft aanhouden kan er sprake zijn van depressiviteit. Depressie is een van de meest voorkomende psychiatrische stoornissen die zowel psychische als fysieke symptomen veroorzaken.

Negentig procent van de mensen die lijden aan depressie hebben een verstoring in hun biologische klok. Deze klok reguleert 24 uur per dag je vele biologische ritmes van je lichaam zoals je slaapwaak ritme, hoor en gevoel, je hartslag en menstruatiecyclus.

Naast de psychische en fysieke symptomen, zijn er ook een sociale factoren die mee spelen. Hoe is het als je zoon of dochter depressief is? Hoe ga je hier mee om en wanneer moet je als ouder ingrijpen? In deze web tv serie worden alle factoren die depressiviteit met zich mee brengen voor de kijker in beeld gebracht.

Deze WebTV aflevering is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk het overzicht van alle WebTV afleveringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.