Wie wordt Mooi Mens 2010?

Mooi Mens Verkiezing 2010De inzendingen voor de Mooi Mens Verkiezing 2010 zijn weer gestart. Voor de vierde keer op rij organiseren we de verkiezing voor de mooiste mensen die werkzaam zijn in de zorg. Collega’s, vrienden en bekenden kunnen deze speciale mensen opgeven via www.izz.nl/mooimens.

Als zorgverzekeraar voor de zorg organiseren we ieder jaar de Mooi Mens Verkiezing, om zo de bijzondere mensen die werkzaam zijn in de zorg extra in het zonnetje te zetten. Deze mensen kennen veelal ongekende betrokkenheid, zijn een belangrijke inspiratiebron voor collega’s en verdienen het volgens IZZ daarom deze speciale waardering te krijgen. Tot 13 augustus kan iedereen op www.izz.nl/mooimens zijn of haar Mooi Mens opgeven. Na deskundig beraad van de jury wordt vervolgens een selectie gemaakt van 25 genomineerden, waar heel Nederland een stem op kan uitbrengen. Tijdens de finaleavond in november maakt een speciale ambassadeur bekend wie de titel Mooi Mens 2010 een jaar lang mag dragen.

Mooie mensen in het zonnetje
Bianca van der Linden, Mooi Mens 2009, merkte vorig jaar hoe speciaal het is om op deze manier in de spotlights te staan. “Voor mij en mijn collega’s uit de zorg is het geweldig om zoveel erkenning en waardering uit het hele land te ontvangen. Ik haalde altijd al veel waardering uit mijn werk, maar nu besef ik nog meer dat heel Nederland achter de mensen in de zorg staat.”

Deskundige jury
Net als voorgaande jaren besluit een deskundige jury over de lijst van inzendingen. Zij maakt een selectie van 25 genomineerden en staat onder leiding van Lizelotte Smits, bestuurder collectief CNV Publieke Zaak. Ook Bianca van der Linden (Mooi Mens 2009) maakt deel uit van de jury.

Kent u ook een bijzonder iemand uit de zorg? Geef hem of haar op voor de Mooi Mens Verkiezing 2010!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.