Steun het Diabetes Fonds

diabetesfondsVanaf 01 november gaat de jaarlijkse collecteweek van het Diabetes Fonds weer van start. In deze week gaan vrijwilligers in heel Nederland langs de deuren. Als je overdag op kantoor zit of de collectant net hebt gemist, kun je gemakkelijk (eenmalig) online doneren.

Met een donatie steun je het Diabetes Fonds. Het Diabetes Fonds zet zich in voor mensen met diabetes: ze financiert onderzoek en geeft voorlichting. Onder andere over het domino-effect van diabetes: de ziekte kan leiden tot een hartaanval, dementie en nierfalen. Help het Diabetes Fonds deze boodschap verspreiden, en speel de Domino e-day game op www.domino-e-day.nl. Breek samen het record van vorig jaar door meer dan 1 miljoen stenen om te gooien!

Ongeveer 1 miljoen Nederlanders hebben diabetes en daar komen dagelijks 200 mensen bij. Grote kans dat iemand in jouw directe omgeving diabetes heeft. Steun daarom het Diabetes Fonds op www.diabetesfonds.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.