Kwart verpleegkundigen wil geen vaccinatie tegen Mexicaanse griep

Mexicaanse griepEén op de vier verpleegkundigen wil niet gevaccineerd worden tegen de Mexicaanse griep (Nieuwe Influenza A). Dit blijkt uit een poll die Nursing onlangs op haar website hield.

Mexicaanse griep
Een nipte meerderheid van de verpleegkundigen wil wel ingeënt worden tegen de Mexicaanse griep (53,5%). Zij zullen dus zeker gebruik maken van de voorrang die zorgverleners waarschijnlijk krijgen bij vaccinatie.

Vaccin
Bijna een kwart (24,6%) van de verpleegkundigen wil geen vaccinatie tegen de Mexicaanse griep krijgen. Ten slotte weet 21,9% nog niet of ze een inenting wil. In totaal stemden 598 personen. Waarschijnlijk zal het vaccin tegen Mexicaanse griep in september klaar zijn. Tot die tijd wordt verpleegkundigen geadviseerd om bij koorts thuis te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.