Gezonder door pure chocola

ChocoladeOnderzoekers van de Queen Margaret University denken dat chocola kan helpen om de suikerspiegel en het cholesterolgehalte naar beneden te krijgen. Ze raden daarom Britse vrouwen met overgewicht aan om 20 gram pure chocola per dag te eten om zo gezonder te worden. Als je dit vier weken volhoudt, dan daalt de suikerspiegel en gaat het cholesterolgehalte naar beneden. Dit stond vorige week te lezen in de Dialy Mail.

Al eerder was er sprake dat pure chocolade een positief effect heeft op de gezondheid, maar voordat je er teveel van gaat eten, bedenk wel hoeveel calorieën er in een paasei zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.