Ongewijzigde premie bij ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ ZorgverzekeraarONVZ Zorgverzekeraar houdt de premies voor zowel de Basis- als de aanvullende verzekeringen het komende jaar gelijk. De premie voor de Basisverzekering blijft dus, inclusief de 2% ledenkorting die aan iedere verzekerde van ONVZ wordt verleend, € 95,06 per maand (bruto premie: € 97,- per maand). Ook de dekking verandert nagenoeg niet. “Stabiliteit is ons uitgangspunt voor 2009,” aldus directievoorzitter Erno Kleijnenberg.

Nieuw product: Zó-fit
In oktober 2008 introduceerde ONVZ de aanvullende verzekering ‘Zó-fit’. Dit product helpt ondernemers bij een zo snel mogelijke terugkeer in het arbeidsproces bij ziekte en/of uitval. Hierbij biedt ONVZ een zorggarantie: binnen vijf werkdagen moet de eerste intake of behandeling in gang gezet zijn. Tot 1 februari 2009 loopt een speciale kortingsactie.

Vrije keuze (restitutie) van de verzekerde hoog in het vaandel
In tegenstelling tot zorgverzekeraars met een naturapolis, schrijft ONVZ de keuze voor een zorgverlener en/of bepaalde medicijnen niet voor. Directievoorzitter Kleijnenberg: “Bij ONVZ staat de vrije keuze voorop. Wij gaan voor de meest geschikte, kwalitatieve zorg voor onze klanten. Zo snel en zo dichtbij mogelijk. Onze ZorgConsulent ondersteunt klanten daar intensief bij.

ONVZ Zorgverzekeraar
ONVZ Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar uit Houten met ruim 400.000 verzekerden in het hele land. Het bedrijf viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorg-, preventie- en verzuimverzekeringen. De distributie verloopt exclusief via verzekeringsadviseurs. ONVZ heeft geen winstoogmerk en wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, vernieuwing, gemak en service zijn belangrijke drijfveren, met als motto:
Verzeker je kostbaarste bezit bij ONVZ Zorgverzekeraar.
[Persbericht ONVZ Zorgverzekeraar]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.