Sonja Bakker magazine verschenen

Sonja Bakker magazineSonja Bakker heeft afgelopen dinsdag haar eigen magazine SONJA gepresenteerd. De eerste editie van het magazine is in een oplage van tweehonderdduizend exemplaren verschenen en is sinds gisteren verkrijgbaar.

De onderwerpen in de SONJA gaan natuurlijk over gezond leven en lekker eten. Er staat informatie in over afvallen en er worden deskundige adviezen gegeven door artsen of psychologen. Naast lekkere recepten, tips, vragen aan Sonja en achtergrondartikelen over afvallen, vind je in SONJA veel verrassende rubrieken en herkenbare interviews met mannen en vrouwen over hun gewicht.

In ‘Nu durf ik’ vertellen 3 vrouwen hoe hun leven is veranderd en er zijn tevens 4 vrouwen die trots hun lichaam laten zien in lingerie. En in het magazine SONJA staan ook 4 weekmenu’s met een handig boodschappenlijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.