Het Beste Zorgidee van Nederland

Het Beste ZorgideeHoe kan de gezondheidszorg in Nederland verbeterd worden? Die vraag staat centraal bij de ONVZ-prijsvraag Het Beste Zorgidee van Nederland.

Vernieuwende ideeën zijn onmisbaar voor de zorg. Sterker nog, een goed idee is goud waard. Alleen door te innoveren kan de zorg betaalbaar en kwalitatief hoogstaand blijven. Zorgverzekeraar ONVZ werkt hier graag aan mee en organiseert daarom de prijsvraag ‘Het Beste Zorgidee van Nederland‘. Het Beste Zorgidee wordt met €10.000,- beloond. Vrij te besteden!

Een goed idee om de zorg te verbeteren is niet voorbehouden aan een hoogleraar zorginnovatie. Ervaringsdeskundige, professional of patiënt, iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd. Belangrijkste criterium is dat het idee een wezenlijke bijdrage levert aan de kwaliteit, de productiviteit of de toegankelijkheid van de zorg. Of een combinatie van deze factoren.

Heb jij een goed idee? Ga naar www.hetbestezorgidee.nl en het vul voor 1 oktober 2008 het inschrijfformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.