Producten Sonja Bakker dieet hebben omzetstijging

Sonja Bakker - Bereik en behoud je ideale gewichtDe producten die Sonja Bakker noemt in haar dieetboeken hebben het afgelopen jaar een gezamenlijke omzetgroei geboekt van 45 miljoen euro. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau ACNielsen, aldus Distrifood.

De onderzoekers stelden een lijst samen met 33 producten uit het dieet van Sonja Bakker met daarbij Optimel-producten, Hero Fruitontbijt, Maggi Opkikker Bouillon, knackebröd en Hertog light ijs. Het bureau vergeleek de volumegroei met die van het jaar daarvoor. De gemiddelde groei bedroeg in 2006 39 procent, een jaar eerder was dat 5 procent. Volgens ACNielsen is die groei toe te schijven aan Sonja Bakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.