Gratis Balansdag-tips per SMS

BalansdagHet Voedingscentrum is een nieuwe campagne gestart om de Balansdag opnieuw onder de aandacht te brengen. Zo zijn er op de radio verschillende mensen te horen over hún Balansdag. Ook kun je nu gebruikmaken van een gratis SMS-service.

Begin dit jaar introduceerde het Voedingscentrum de Balansdag. Inmiddels kent zeventig procent van de Nederlanders de Balansdag en een derde neemt er wel eens één. Het principe is eenvoudig: na een dag ‘meer’, volgt meteen een dag ‘minder’. Dat wil zeggen: minder eten en meer bewegen. Zo blijf je op gewicht!

De komende tijd kun je de Balansdag overal tegenkomen. Tot en met 19 november worden zes verschillende radiospots uitgezonden op diverse zenders, waarin mensen vertellen over hún Balansdag. Ook is er een tv-spot en hangen er posters op alle treinstations in Nederland.

Gratis Balansdag-tips per SMS
Bovendien biedt het Voedingscentrum een gratis SMS-service aan. Tijdens je Balansdag kun je gratis drie SMSjes ontvangen als steuntje in de rug. Dus vandaag een Balansdag? SMS het woord ‘Balans’ naar 06-46 444 444 voor drie handige tips. Behoefte aan meer informatie en inspiratie? Kijk dan op de website van het Voedingscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.