Antirookgoeroe Allen Carr heeft longkanker

longkankerAllen Carr, de Brit die miljoenen mensen heeft geholpen met stoppen met roken, heeft longkanker. De 73-jarige Carr heeft dat zondag bekend gemaakt. Hij stopte zelf 23 jaar geleden met roken. Hij rookte destijds honderd sigaretten per dag.

Nadat hij zijn verslaving had overwonnen, ontwikkelde hij zijn Easyway-methode voor andere rokers om te stoppen met roken. De voormalige accountant heeft sindsdien meer dan zeventig klinieken in dertig landen opgezet die vorig jaar 45.000 mensen behandelden.

Onder anderen acteur Anthony Hopkins en zakentycoon Richard Branson gebruikten Carrs methode om te stoppen met roken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.