Brain food voor kids

Gezond eten zorgt ervoor dat kinderen een beter geheugen, een betere concentratie, een goede leervaardigheid en veel geestelijke energie ontwikkelen. Zonder bepaalde voedingsstoffen kunnen de hersenen niet goed werken. Toch vinden veel ouders het moeilijk om goed voor hun kinderen te koken. Ze grijpen naar commercieel voedsel dat bol staat van suiker, zout en ongewenste toevoegingen. Het boek “Brain food voor kids” maakt het ouders makkelijk: je geeft je kind alle voedingsstoffen die zijn hersenen nodig hebben, op elke leeftijd.

Meer dan 100 speciaal voor kinderen bedachte recepten die lekker gemakkelijk zijn en er goed uitzien. Alle feiten op een rijtje, zodat ouders precies weten waarom dit voedsel en die ingrediënten zo belangrijk zijn. Met de nieuwste, opzienbarende informatie over hoe gezond eten de geest kan beïnvloeden en ontwikkelen. Inclusief weekmenuplanner om ouders – en kinderen – het beste uit de recepten en de adviezen te laten halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.