Salugen ontwikkelt pil voor afvallen zonder dieet

GenoTrimEen nieuwe pil moet het mogelijk maken dat mensen afslanken zonder dieet. Gegadigden dienen wangslijm af te staan, zodat op basis van hun DNA een unieke dieetpil gemaakt kan worden. De Amerikaanse fabrikant Salugen brengt het produkt GenoTrim op de markt.

Volgens de Nederlandse vertegenwoordiger van Salugen, P. Maltha, gaat het niet om een geneesmiddel, maar om een voedingssupplement zonder schadelijke stoffen. Het Amerikaanse agentschap FDA heeft het middel toegelaten, aldus Maltha, en volgens hem zullen ook de Europese autoriteiten dit gaan doen. Het middel wordt vanaf volgende week aangeboden via een speciale website. In Amerika gaat de tv-ster Ophrah Winfrey de pil in haar oudejaarsshow presenteren.

Volgens Salugen kan iemand die 110 kilo weegt binnen drie maanden 35 kilo afvallen door drie keer per dag een halfuur voor de maaltijd een pil te slikken.

Mensen die de pil bestellen kunnen met een wattenstaafje bij zichzelf wangslijm afnemen en dat in een speciale enveloppe opsturen. Het gaat dan naar een van de twee laboratorria van Salugen, in Zwitserland of de VS. De afslankers kunnen desgewenst advies krijgen van artsen van Salugen, aldus Maltha. Per maand gaat de DNA-pil zo´n 40 tot 100 euro kosten.

De onderneming Salugen bestaat sinds april dit jaar. Behalve de afslankpil, Genotrim, brengt de onderneming binnenkort een tweede product op de Nederlandse markt, Genoflex, voor het bestrijden van gewrichtspijn.
[Bron: Telegraaf]

Meer informatie
– Salugen
– GenoTrim

Lees ook:
‘Wonderpil’ nog niet uitgevonden
GenoTrim, de DNA dieetpil van Salugen; wonderafslankmiddel of geldverspilling?
Genotrim DNA-pil bij Kassa

4 antwoorden op “Salugen ontwikkelt pil voor afvallen zonder dieet”

  1. Ik wil van Salugen af.Ik heb nooit geweten dat ik er nog iedere maand aan vastzit. Van alles geprobeerd om in contact te komen met deze oplichters. Wie weet hoe ik van Salugen afkom. Iedere maand wordt er door visa maar geld overgemaakt naar dit bedrijf. Via een aangetekend schrijven naar Amerika heb ik de overenkomst opgezegd maar ze blijven sturen.Ook heb ik een pot pillen aangetekend teruggestuurd. wat kan ik nu nog doen?

  2. Meld dit ook bij consumentenorganisaties zoals KASSA en de Consumentenbond, misschien kunnen zij SALUGEN op het matje roepen en ervoor zorgen dat consumenten beschermd worden.

  3. Ook mijn zus en ik zitten aan die salugen vast, je komt er niet vanaf, wij zitten met ongeopende potten pillen die ECHT NIET werken en de rekeningen worden toch gewoon afgeschreven ondanks herhaalde opzeggingen!!! Dus begin er NIET aan. Het helpt echt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.