Nederlandse Hartstichting wint de ONVZ Preventie Jaarprijs

Op 27 oktober j.l. reikte Minister Hoogervorst de zevende ONVZ Preventie Jaarprijs uit tijdens het NASO-preventie-symposium. Dit jaar stond de ONVZ Preventie Jaarprijs in het teken van de ‘Preventie van overgewicht’. ONVZ Zorgverzekeraar heeft deze prijs in het leven geroepen omdat zij als zorgverzekeraar veel belang hecht aan preventie. De prijs is dit jaar toegekend als stimuleringsprijs aan de Nederlandse Hartstichting voor haar ‘Nederlands Researchprogramma Gewichtsbeheersing’.

‘Gezondheid is je kostbaarste bezit.’ Een motto waaraan ONVZ inhoud geeft door haar verzekerden zo goed mogelijk te helpen bij ziekte, maar ook door aandacht te besteden aan preventie. ONVZ onderkent als zorgverzekeraar het belang van preventie en wil wetenschappelijk onderzoek op preventief gebied stimuleren. Vandaar dat zij de ONVZ Preventie Jaarprijs in het leven heeft geroepen.

Lees verder bij de Nederlandse Hartstichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.